Consiliul raional Nisporeni
pagina oficială
       
Prima
Contact
Harta
 
Prima / Evenimente / Vizita membrului Guvernului în teritoriu.
Vizita membrului Guvernului în teritoriu.
20.06.2017 Accesări: 663
Text:
 

     La 20 iunie 2017,  în incinta Consiliului Raional Nisporeni, a avut loc întâlnirea viceministrului afacerilor interne, dl Ion Țurcan cu conducerea raionului Nisporeni, dnul Ghenadie Verdeș, primarii  localităților din raion, şefii serviciilor descentralizate și desconcentrate, colaboratori ai Inspectoratului de Poliţie Nisporeni, Direcția regională vest a Departamentului Poliției de Frontieră,  Secția Situații Excepționale.

     Ședința a fost prezidată de către dl Ghenadie Verdeș, vicepreședintele raionului care a venit cu un mesaj de salut și a îndemnat pe cei prezenți să fie mai activi în adresarea întrebărilor și propunerilor.

     În cadrul ședinței de lucru Viceministrul s-a referit la activitatea desfășurată de către MAI, precum și obiectivele trasate de acesta pentru următorii ani, făcînd referire la procesul de reformare a sistemului afacerilor interne precum și măsurile de eficientizare a interacțiunii dintre poliție, administrația publică locală și societate.

     Conducerea raionului, dnul Ghenadie Verdeș l-a informat respectiv, pe dnul Ion Țurcan despre buna conlucrare pe care o are administrația publică locală cu efectivul Inspectoratului de Poliţie Nisporeni, Secția Situații Excepționale și Departamentul Poliției de Frontieră, la fel a menționat despre necesitatea de a avea o comunicare cît mai largă referitor la reforme, în special în reforma administrativ-teritorială.

     Participanții la această ședință au venit cu sugestii dar și totodată au solicitat sprijinul statului în activitatea pe care o desfăşoară.

 

 
Prima / Evenimente / Vizita membrului Guvernului în teritoriu.
Tel. +373 (264) 22058 Anticamera
Fax. +373 (264) 22291
Adresa:
MD – 6401, or. Nisporeni, str. Ioan Vodă, 2
Prima Contact Harta
Actualizat: 23.06.2018
Vizitatori: 571651
sus
Copyright © 2018 CONSILIUL RAIONAL NISPORENI. REPUBLICA MOLDOVA. Toate drepturile rezervate.
Creat de Trimaran