Consiliul raional Nisporeni
pagina oficială
       
Prima
Contact
Harta
 
Prima / Evenimente / Prima ședință a Comitetului de Pilotare a proiectului "Accesul la apă potabilă și sanitație în localitățile din Bazinul rîului Nîrnova".
Prima ședință a Comitetului de Pilotare a proiectului "Accesul la apă potabilă și sanitație în localitățile din Bazinul rîului Nîrnova".
28.07.2017 Accesări: 278
Text:
 

Joi, 27 iulie 2017, vicepreședintele raionului Nisporeni, dnul Ion Țugulea, Atașatul de Cooperare Ambasada Franței în Republica Moldova dnul Martine Zejgman, președintele Solidaritate Apă Europa dna Antonella Cagnolati,  au participat la prima ședință a  Comitetului de Pilotare a Proiectului coordonat de Solidaritete Apă Europa "Accesul la apă potabilă și sanitație în localitățile din Bazinul rîului Nîrnova".  În cadrul ședinței a fost semnată Convenția de cooperare descentralizată în domeniul apă potabilă și sanitație. Raioanele Nisporeni și Hîncești sunt traversate de rîul Nîrnova, care este un afluent al Prutului și formează bazinul rîului Nîrnova. Acest teritoriu reprezintă cîmpul de acțiune al proiectului prezentei convenții. Un număr total de 30 de localități sunt vizate de acest proiect, obiectivul fiind ameliorarea accesului de apă potabilă și canalizare a localităților din bazinul rîului Nîrnova. Membrii Comitetului de pilotare din raionul Nisporeni suntvicepreședinții raionului dnul Ghenadie Verdeș și dnul Ion Țugulea, primarul comunei Șîșcani  dnul Vladimir Bodeanu și primarul comunei Mărinici dnul  Serghei Echim.

 

 
Prima / Evenimente / Prima ședință a Comitetului de Pilotare a proiectului "Accesul la apă potabilă și sanitație în localitățile din Bazinul rîului Nîrnova".
Tel. +373 (264) 22058 Anticamera
Fax. +373 (264) 22291
Adresa:
MD – 6401, or. Nisporeni, str. Ioan Vodă, 2
Prima Contact Harta
Actualizat: 21.05.2018
Vizitatori: 555433
sus
Copyright © 2018 CONSILIUL RAIONAL NISPORENI. REPUBLICA MOLDOVA. Toate drepturile rezervate.
Creat de Trimaran