Consiliul raional Nisporeni
pagina oficială
       
Prima
Contact
Harta
 
Prima / Evenimente / Felicitarea președintelui raionului cu prilejul „Zilei autonomiei locale şi a lucrătorului din administrația publică locală”.
Felicitarea președintelui raionului cu prilejul „Zilei autonomiei locale şi a lucrătorului din administrația publică locală”.
01.02.2018 Accesări: 367
Text:
 

Stimați colegi din autorităţile administraţiei publice locale,

         Vă adresez sincere felicitări și urări de sănătate Cu prilejul Sărbătorii profesionale „Ziua autonomiei locale şi a lucrătorului din administrația publică locală”. Rolul reprezentanților autorităților administrației publice locale într-o societate este major, d-stră sunteți cei care direct interacționați cu cetățenii și trăiți împreună atât problemele cât și succesele.

         Vă mulțumim pentru  profesionalism, pentru implicare activă și  contribuția substanțială adusă la realizarea reformelor și implementarera proiectelor atât de necesare pentru localitățile noastre. Apreciez înalt activitatea pe care o desfășurați zilnic întru soluționarea problemelor cetățenilor și dezvoltarea social-economică a comunității. Vă dorim noi realizări în activitatea profesională, prosperitate și bunăstare.

Cu deosebită considerație,

 

Președintele raionului                         

Ghenadie VERDEȘ

 
Prima / Evenimente / Felicitarea președintelui raionului cu prilejul „Zilei autonomiei locale şi a lucrătorului din administrația publică locală”.
Tel. +373 (264) 22058 Anticamera
Fax. +373 (264) 22291
Adresa:
MD – 6401, or. Nisporeni, str. Ioan Vodă, 2
Prima Contact Harta
Actualizat: 14.02.2019
Vizitatori: 663523
sus
Copyright © 2019 CONSILIUL RAIONAL NISPORENI. REPUBLICA MOLDOVA. Toate drepturile rezervate.
Creat de Trimaran