Consiliul raional Nisporeni
pagina oficială
       
Prima
Contact
Harta
 
Prima / Evenimente / Vizita în teritoriu a dl Vasile LUCA, Secretar de Stat din cadrul Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului.
Vizita în teritoriu a dl Vasile LUCA, Secretar de Stat din cadrul Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului.
13.03.2018 Accesări: 470
Text:
 

În cadrul vizitelor pe care membrii Guvernului Republicii Moldova le întreprind în teritoriu în scopul întâlnirii cu cetățenii și audienței acestora, marți, la Nisporeni s-a aflat dl Vasile LUCA, Secretar de Stat din cadrul Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului. La eveniment a participat conducerea raionului, serviciile desconcentrate și descentralizate, agenți economici și membrii a societății civile, activitatea cărora are tangență cu sectorul respectiv.

Reprezentantul Guvernului a informat audienţa despre activitatea sa în domeniul politicilor și produselor de origine vegetală dar și despre proiectele prioritare ale Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului.

Participanții la această ședință au venit cu sugestii dar și totodată au solicitat sprijinul statului în activitatea pe care o desfăşoară.

 
Prima / Evenimente / Vizita în teritoriu a dl Vasile LUCA, Secretar de Stat din cadrul Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului.
Tel. +373 (264) 22058 Anticamera
Fax. +373 (264) 22291
Adresa:
MD – 6401, or. Nisporeni, str. Ioan Vodă, 2
Prima Contact Harta
Actualizat: 14.02.2019
Vizitatori: 663523
sus
Copyright © 2019 CONSILIUL RAIONAL NISPORENI. REPUBLICA MOLDOVA. Toate drepturile rezervate.
Creat de Trimaran