Consiliul raional Nisporeni
pagina oficială
       
Prima
Contact
Harta
 
Prima / Evenimente / Vizita de lucru a reprezentanților ONG "GREFF" cu privire la proiectul "Dezvoltarea turismului rural in rn.Nisporeni"
Vizita de lucru a reprezentanților ONG "GREFF" cu privire la proiectul "Dezvoltarea turismului rural in rn.Nisporeni"
24.04.2018 Accesări: 393
Text:
 

Luni, 23 aprilie 2018, ora 11.00  a avut loc Vizita de lucru  a reprezentantului Ambasadei Franței în Republica Moldova, dna Martine Zeigman, a reprezentantului  Agenției Universitare Francofone, dna Claudia Visan și a reprezentantului  ONG “GREFF”,dnul Jean Pierre Frobert cu participarea Vicepreședinților Consiliului raional, dnul Sergiu Sococol și dnul Ion Sturza. De asemenea, au participat la ședință și beneficiarii care au fost implicați în proiectul “’Dezvoltarea turismului rural in  rn. Nisporeni”. La finalul vizitei a fost semnată Convenția de colaborare între ONG "GREFF" și Consiliul raional Nisporeni.

Vă reamintim că acest proiect a fost finanțat de Ambasada Franței în Moldova în parteneriat cu Agenția Universitară Francofonă care a avut ca scop principal -  crearea unui parteneriat moldo-francez în vederea stimulării  și  promovării potențialului turistic al RM.

Obiectivele de bază:

-         Încurajarea relațiilor comerciale dintre rn.Nisporeni și or.Roanne din Franța;

-         Promovarea turismului solidar în rn.nisporeni;

-         Instruiri/schimb de experiență.

 
Prima / Evenimente / Vizita de lucru a reprezentanților ONG "GREFF" cu privire la proiectul "Dezvoltarea turismului rural in rn.Nisporeni"
Tel. +373 (264) 22058 Anticamera
Fax. +373 (264) 22291
Adresa:
MD – 6401, or. Nisporeni, str. Ioan Vodă, 2
Prima Contact Harta
Actualizat: 17.01.2019
Vizitatori: 652429
sus
Copyright © 2019 CONSILIUL RAIONAL NISPORENI. REPUBLICA MOLDOVA. Toate drepturile rezervate.
Creat de Trimaran