Consiliul raional Nisporeni
pagina oficială
       
Prima
Contact
Harta
 
Prima / Evenimente / Vizita delegației române din Județul Ialomița, ROMÂNIA
Vizita delegației române din Județul Ialomița, ROMÂNIA
26.05.2018 Accesări: 450
Text:
 

Azi, în data de 26 mai 2018, dnul Ghenadie Verdeș, Președintele raionului împreună cu angajații din cadrul Consiliului raional Nisporeni au primit în Vizită delegația din Județul Ialomița, România în frunte cu dnul Victor Moraru, Președintele Consiliului Județean Ialomița.  A fost elaborată o agendă complexă pentru oaspeții noștri, pentru a petrece timpul frumos și a cunoaște obiectele noastre turistice cu care ne mândrim. După ședința petrecută în sala mică, a urmat mini-excursia prin centrul orașului Nisporeni.

         Cu ocazia aniversării a 400 ani de la înființarea or. Nisporeni, primăria or. Nisporeni a organizat un eveniment de o importanță majoră, care v-a rămâne în istoria orașului și anume descoperirea bustului Alexandru cel Bun, localizat pe teritoriul primăriei. Urmează ulterior ca delegația română să participe și la alte evenimente deosebite, deoarece sărbătorim Zilele Orașului, iar primăria or. Nisporeni a organizat un șir de activități frumoase alături de program festiv deosebit.

         Aducem la cunoștința tuturor cetățenilor că mâine în data de 27 mai, ora 11.00 la Sala de Protocol va avea loc semnarea Înțelegerii de Cooperare între raionul Nisporeni și Județul Ialomița, acesta fiind și scopul principal al vizitei delegației române.

 
Prima / Evenimente / Vizita delegației române din Județul Ialomița, ROMÂNIA
Tel. +373 (264) 22058 Anticamera
Fax. +373 (264) 22291
Adresa:
MD – 6401, or. Nisporeni, str. Ioan Vodă, 2
Prima Contact Harta
Actualizat: 20.05.2019
Vizitatori: 705463
sus
Copyright © 2019 CONSILIUL RAIONAL NISPORENI. REPUBLICA MOLDOVA. Toate drepturile rezervate.
Creat de Trimaran