Consiliul raional Nisporeni
pagina oficială
       
Prima
Contact
Harta
 
Prima / Evenimente / Festivalul Prunei - editia a III - a
Festivalul Prunei - editia a III - a
16.09.2018 Accesări: 1286
Text:
 

Azi, duminică, 16 septembrie 2018, pe Piața "Ștefan cel Mare", or. Nisporeni se desfășoară Festivalul Național - “Festivalul Prunei”– Ediția a III – a. Cu mesaj de salut și felicitare a venit dnul Ghenadie Verdeș, președintele raionului către toți locuitorii raionului, în special pentru toți cei implicați în promovarea și valorificarea prunei în țară, cât și peste hotare.

De asemenea cu urări de bine și gînduri pozitive s-au expus și dnul Liviu Volconovici, ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului; dnul Nicolae Ciubuc, director Agenția de Intervenție și Plăți pentru Agricultură; dna Diana Dicusarî, director Centrul Național de Conservare  și Promovare a Patrimoniului Cultural Imaterial, dnul Grigore Robu, primarul or. Nisporeni și alte persoane invitate la eveniment.

Ulterior, au fost desemnați cu premii și mențiuni cei mai activi agricultori, producători, procesatori de prune etc. De asemenea, în cadrul evenimentului de astăzi a avut loc și Concursul “Cel mai bun antreprenor al anului”, care se petrece în fiecare an, fiind premiați financiar cei mai de succes antreprenori din raion.

         VĂ INVITĂM ÎN CONTINUARE ALĂTURI DE NOI LA FESTIVALUL PRUNEI, DEOARECE ATMOSFERA E FEERICĂ ȘI ADUCE BUNA DISPOZIȚIE PE CHIPUL TUTUROR.

Urmează și un concert extraordinar,

organizat cu drag pentru toți cetățenii. Vă așteptăm!!!

 
Prima / Evenimente / Festivalul Prunei - editia a III - a
Tel. +373 (264) 22058 Anticamera
Fax. +373 (264) 22291
Adresa:
MD – 6401, or. Nisporeni, str. Ioan Vodă, 2
Prima Contact Harta
Actualizat: 18.05.2019
Vizitatori: 704983
sus
Copyright © 2019 CONSILIUL RAIONAL NISPORENI. REPUBLICA MOLDOVA. Toate drepturile rezervate.
Creat de Trimaran