Consiliul raional Nisporeni
pagina oficială
       
Prima
Contact
Harta
 
Prima / Evenimente / 9 Mai - Ziua Victoriei și Ziua Europei.
9 Mai - Ziua Victoriei și Ziua Europei.
09.05.2019 Accesări: 439
Text:
 

Ziua de 9 mai este marcată istoric de două evenimente importante: Ziua Victoriei și Ziua Europei.

Ȋn acest context, preşedintele raionului dnul Ghenadie Verdeş, ȋmpreună cu deputatul ȋn Parlamentul Republicii Moldova dnul Vasile Bȋtca, consilieri raionali şi locali, serviciile desconcentrate şi descentralizate, managerii instituțiilor şcolare, veterani de război și rude au participat la manifestarea consacrată Zilei Victoriei şi comemorării eroilor căzuţi în cel de-al Doilea Război Mondial dar şi Zilei Europei.

Evenimentul a debutat cu mesajul presedintelui raionului, care a adus un omagiu eroilor care şi-au sacrificat viața pentru un viitor mai prosper, totodată a menționat că marcarea Zilei Europei reprezintă o oportunitate unică de confirmare a atașamentului față de valorile europene comune, care întăresc relaţiile de înţelegere, prietenie şi cooperare ȋntre națiuni.

Mitingul solemn a fost încheiat cu serviciul divin și depunerea de flori la Monumentul Eroilor. Apoi, cei prezenți la eveniment au mers la Monumentul simbol al oraşului Nisporeni "Moara de Vânt" din preajmă, unde a fost organizat un program artistic consacrat Zilei Europei.

 
Prima / Evenimente / 9 Mai - Ziua Victoriei și Ziua Europei.
Tel. +373 (264) 22058 Anticamera
Fax. +373 (264) 22291
Adresa:
MD – 6401, or. Nisporeni, str. Ioan Vodă, 2
Prima Contact Harta
Actualizat: 06.12.2019
Vizitatori: 825177
sus
Copyright © 2019 CONSILIUL RAIONAL NISPORENI. REPUBLICA MOLDOVA. Toate drepturile rezervate.
Creat de Trimaran