Consiliul raional Nisporeni
pagina oficială
       
Prima
Contact
Harta
 
Prima / Evenimente / Declaraţia organizaţiei raionale de partid AMN
Declaraţia organizaţiei raionale de partid AMN
16.02.2009 Accesări: 2593
Text:
 
Articol din ziarul "Gazeta de VEST"

Noi, Staful raional pentru organizarea şi desfăşurarea alegerilor parlamentare 2009 ai organizaţiei raionale de partid AMN Nisporeni, suntem foarte indignaţi de acţiunile reprezentanţilor PCRM, întreprinse la 11 februarie 2009 la Nisporeni. Tovărăşii Victor Stepaniuc şi Sergiu Sococl, candidaţi în parlament pe listele PCRM, au blocat practic toate activităţile serviciilor desconcentrate în interitoriu, peste 60 de persoane, inclusiv şi angajaţii Inspectoratului Fiscal de Stat Teritorial Nisporeni, care au fost impuşi să intre în sala de şedinţe, mulţi contra voinţei lor.
DE LA 9.00 pînă la 10.30
Au fost blocate ieşirile a trei echipe de inspectori fiscali cu tot cu transport la controale planificate. Au utilizat resursele administrative, timpul angajaţilor, transportul de serviciu, nu au achitat chiria pentru sala, unde a avut loc intîlnirea cu candidaţii în deputaţi.
Serviciile disconcentrate în teritoriu prezente la intîlnire:
Inspecţia Muncii; Inspectoratul Ecologic; Oficiul de Executare; Inspecţia în construcţii; Inspectoratul Semincier, Protecţia plantelor; Oficiul de Arhitectură; Comisariatul Militar; Oficiu Forţei de Muncă, Secţia de examinare şi evidenţă a transportului; Secţia de evidenţă şi documentare a populaţiei ş.a.
Deasemenea persoane din serviciile desconcentrate în teritoriu sunt impuse să distribuie ziarul “Comunistul”, oficiile poştale din sate sunt orientate să efectuează abonări la ziarul “Comunistul”.
Semnează
Staful raional pentru organizarea şi desfăşurarea alegerilor parlamentare 2009 al organizaţiei raionale de partid AMN.
 
Prima / Evenimente / Declaraţia organizaţiei raionale de partid AMN
Tel. +373 (264) 22058 Anticamera
Fax. +373 (264) 22291
Adresa:
MD – 6401, or. Nisporeni, str. Ioan Vodă, 2
Prima Contact Harta
Actualizat: 22.01.2020
Vizitatori: 857138
sus
Copyright © 2020 CONSILIUL RAIONAL NISPORENI. REPUBLICA MOLDOVA. Toate drepturile rezervate.
Creat de Trimaran