Consiliul raional Nisporeni
pagina oficială
       
Prima
Contact
Harta
 
Prima / Noutăţi / Anunț!
Anunț!
12.10.2016 Accesări: 1092
Text:
 

Extras din ORDINUL nr. 73 03 august 2016

 

Comandantului Centrului Militar

Teritorial Ungheni

 

 

or. Ungheni

 

 

Cu privire la încorporarea cetăţenilor în serviciul militar în termen

şi în cel cu termen redus în toamna anului 2016

 

I.

 

În conformitate cu Legea Republicii Moldovanr.1245-XV din 18.07.2002” „Cu privirea la pregătirea cetăţenilor pentrua părarea Patriei” Centrul militar teritorial Ungheni (Secţia administrativ-militară (l.d.p. Nisporeni), de pe data de 01 septembrie 2016 pînă 31 ianuarie 2017 se vor desfăşura măsurile de pregătire şi desfăşurarea încorporării cetăţenilor la serviciul militar în Forţele Armate ale Republicii Moldova.

 

II.

 

Pentru încorporarea la serviciul militar în termen sunt chemaţi toţi cetăţenii, care la ziua încorporării împlinesc vîrsta  de 18 ani şi la care a expirat termenul amînării de la încorporare sau care nu au fost încorporaţi la serviciul militar în termen din diferite motive.

 

III.

 

Cetăţenii care aparţin încorporării la serviciul militar în termen în Forţele Armate ale Republicii Moldova, sînt obligaţi să se prezinte la punctul de încorporare în Secţia administrativ-militară (l.d.p.Nisporeni) pe adresa or. Nisporeni str. Suveranităţii 2, în termenul indicat şi cu documentele indicate în citaţii. Cetăţenii cărora nu li s-au înmînat citaţii pentru încorporare la serviciul militar în termen, sînt obligaţi să se prezinte în Secţia administrativ-militară (l.d.p. Nisporeni) pe parcurs.

 

IV.

 

Cetăţenii care aparţin încorporării în serviciul militar în termen şi care temporar nu se află pe teritoriul raionului Nisporeni sînt obligaţi să se întoarcă  conform vizei de reşedinţă pentru trecerea comisiei de încorporare.

V.

 

Cetăţenii, care nu se vor prezenta în termenul indicat la Secţia administrativ-militară (l.d.p. Nisporeni), şi cei care evită prezentarea la încorporare, vor fi pedepsiţi conform legislaţiei în vigoare.

VI.

 

În conformitate cu Legea Republicii Moldovanr.1245-XV din 18.07.2002 „Cu privire la pregătirea, cetăţenilor pentru apărarea Patriei” conducătorii întreprinderilor, instituţiilor de învăţămînt superior sunt obligaţi să acorde recruţilor, chemaţi lacentrele militare pentru clarificarea situaţiei militare, un concediu plătit de cel mult 3 zile

 

Comandant Centru militar teritorial Ungheni

locotenent-colonel                                                                                        Gheorghe CIMBRICIUC

 
Prima / Noutăţi / Anunț!
Tel. +373 (264) 22058 Anticamera
Fax. +373 (264) 22291
Adresa:
MD – 6401, or. Nisporeni, str. Ioan Vodă, 2
Prima Contact Harta
Actualizat: 22.01.2020
Vizitatori: 857161
sus
Copyright © 2020 CONSILIUL RAIONAL NISPORENI. REPUBLICA MOLDOVA. Toate drepturile rezervate.
Creat de Trimaran