Consiliul raional Nisporeni
pagina oficială
       
Prima
Contact
Harta
 
Prima / Noutăţi / Expoziția Națională "FABRICAT ÎN MOLDOVA"
Expoziția Națională "FABRICAT ÎN MOLDOVA"
15.12.2016 Accesări: 1090
Text:
 

,,FABRICAT ÎN MOLDOVA”

ediţia a XVI -a

Consiliul raional Nisporeni aduce la cunoştinţa agenţilor economici din teritoriu, că în perioada 01 - 05 februarie 2017, va avea loc expoziţia naţională ,,Fabricat în Moldova” ediţia a XVI – a, care se va desfăşura pe teritoriul Centrului Internaţional de Expoziţii ,,Moldexpo” S.A., mun. Chişinău. Expoziţia este organizată de către Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova sub patronajul Guvernului Republicii Moldova.

Expoziţia ,,Fabricat în Moldova” reprezintă un instrument de promovare a mărfurilor şi serviciilor autohtone, de testare a acestora la capitolul cerere, consolidare a poziţiilor pe piaţă, stabilire a contractelor de colaborare pentru oamenii de afaceri din ţară şi peste hotare.

Ediţia curentă a expoziţiei va găzdui un program amplu de afaceri, în cadrul căruia vor fi abordate subiecte de o mare actualitate atât pentru consumatori, cât şi pentru producători. În acest sens vor fi organizate diverse concursuri, mese rotunde, prezentări de companii şi produse, seminare, conferinţe pe teme de interes în sfera cooperării comercial – economice.

În acest context, Consiliul raional Nisporeni invită toate întreprinderile, ce activează în teritoriu, să participe la această expoziţie naţională prin expunerea asortimentului de produse pe stand-ul expoziţional al Consiliului raional Nisporeni.

Relaţii suplimentare la tel: (0264) 2-22-27.

 Secţia economie a Consiliului raional Nisporeni.

 
Prima / Noutăţi / Expoziția Națională "FABRICAT ÎN MOLDOVA"
Tel. +373 (264) 22058 Anticamera
Fax. +373 (264) 22291
Adresa:
MD – 6401, or. Nisporeni, str. Ioan Vodă, 2
Prima Contact Harta
Actualizat: 22.01.2020
Vizitatori: 857135
sus
Copyright © 2020 CONSILIUL RAIONAL NISPORENI. REPUBLICA MOLDOVA. Toate drepturile rezervate.
Creat de Trimaran