Consiliul raional Nisporeni
pagina oficială
       
Prima
Contact
Harta
 
Prima / Noutăţi / Termen extins!!! USAID Proiectul Agricultura Performantă în Moldova (APM): Apel pentru finanțare prin granturi - Sistem de producere a materialului săditor viticol certificat (pentru producerea strugurilor de masă).
Termen extins!!! USAID Proiectul Agricultura Performantă în Moldova (APM): Apel pentru finanțare prin granturi - Sistem de producere a materialului săditor viticol certificat (pentru producerea strugurilor de masă).
03.08.2017 Accesări: 483
Text:
 

Termen extins!!! USAID Proiectul Agricultura Performantă în Moldova (APM): Apel pentru finanțare prin granturi - Sistem de producere a materialului săditor viticol certificat (pentru producerea strugurilor de masă)

Data lansării: 03 iulie, 2017

Data încheierii: 03 august, 2017

Data extinsă de depunere a aplicațiilor: 07august 2017, 17:00 ora locală Chișinău

Proiectul Agricultura Performantă în Moldova (în continuare „Proiect”și/sau APM) finanțat de USAID și implementat de Chemonics International, Inc. lanseazăun apel de cereri de granturi în vederea creării unui sistem de producere a materialului săditor viticol de categoria biologică „Certificat”  pentru producerea strugurilor de masă. Granturile vor fi acordate și implementate în conformitate cu regulamentele USAID și ale Guvernului SUA cu privire la granturile acordate în cadrul contractelor și politicile interne ale APM degestionare a granturilor.

Proiectul a organizat un workshop de pre-aplicare la 13 iulie, 2017 în cadrul sediului APM, str. Alexei Mateevici 87, MD-2009, Chișinău, Republica Moldova, între 11:00 și 13:00. Acest workshop a oferit solicitanților eligibili și interesați posibilitatea de a adresa întrebări despre acest apel și a primi îndrumări referitor la modul de completare a formularului de aplicație.

Mai multe detalii le găsiți în apelul Mold HVAA_RFA_003 care poate fi accesat aici, inclusiv modificarea cu termenul de depunere a ofertelor:

https://drive.google.com/open?id=0BzazNP4kCiU5M1cwWXJKcnhKdDA  

Toate întrebările cu privire la acest Apel le adresați la grants@moldovaagro.com. Echipa APM va răspunde în decurs de 3 zile lucrătoare.

 

 
Prima / Noutăţi / Termen extins!!! USAID Proiectul Agricultura Performantă în Moldova (APM): Apel pentru finanțare prin granturi - Sistem de producere a materialului săditor viticol certificat (pentru producerea strugurilor de masă).
Tel. +373 (264) 22058 Anticamera
Fax. +373 (264) 22291
Adresa:
MD – 6401, or. Nisporeni, str. Ioan Vodă, 2
Prima Contact Harta
Actualizat: 16.11.2018
Vizitatori: 627895
sus
Copyright © 2018 CONSILIUL RAIONAL NISPORENI. REPUBLICA MOLDOVA. Toate drepturile rezervate.
Creat de Trimaran