Consiliul raional Nisporeni
pagina oficială
       
Prima
Contact
Harta
 
Prima / Noutăţi / Participare la "Expoziția Internațională a Tehnologiilor, Echipamentelor și a Produselor din Industria Aluminiului ALUEXPO 2017".
Participare la "Expoziția Internațională a Tehnologiilor, Echipamentelor și a Produselor din Industria Aluminiului ALUEXPO 2017".
15.08.2017 Accesări: 434
Text:
 

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, în cooperare cu TALSAD (Asociația Lucrătorilor Turci din Industria Aluminiului) și TMMOB (Camera de Metalurgie și Ingineria Materialelor) are deosebită plăcere de a invita agenți economici să participe la Expoziția Internațională a Tehnologiilor, Echipamentelor și a Produselor din Industria Aluminiului ALUEXPO 2017', care va avea loc în perioada 4 - 7 octombrie 2017 în orașul Istanbul, Turcia.

Programul evenimentului include întâlniri bilaterale cu reprezentanții companiilor străine, vizitarea expoziției specializate ALUEXPO 2017. Concomitent cu expoziția va avea loc un simpozion internațional de aluminiu, organizat de TALSAD, TMMOB și Centrul de Cercetare   (Consiliul Turc al Cercetării Științifice și Tehnologice) unde, cu participarea experților în domeniu se vor discuta probleme actuale, precum și direcțiile de viitor, perspectivele de dezvoltare a industriei aluminiului.

In cadrul expoziției vor fi prezentate: materii prime, produse semi-finite, tehnologii și  echipamente pentru producerea aluminiului, echipamente pentru tratarea suprafețelor, produse din aluminiu pentru diverse industrii: servicii de informare, consultantă și presa. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați site-ul www.aluexpo.com.

Costuri:

         Organizatorii acoperă următoarele cheltuieli: cazare, transfer aeroport-hotel-aeroport,  transport intern, ghid vorbitor de l. rusă.

         Participantul achită biletul de avion pe ruta Chișinău-Istanbul-Chișinău și taxa de participare. Membrii CCI a RM - 2000 MDL (toate taxele incluse). Non-membrii CCI a RM -2500 MDL (toate taxele incluse)

Cererile de participare la Misiune Cumpărătorului în Turcia, vor fi acceptate până pe data de 19 septembrie 2017 inclusiv. Formularele completate pot fi expediate prin e-mail: victoria.barbulat@chamber.md sau inga.leontean@chamber.md sau fax / tel: 022 22 26 26.

 Pentru mai multe informații, contactați Departamentul Relațiilor Internaționale al Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova. Persoane de contact: Victoria Barbulat și Inga Leontean -tel : 022 222626.

 

 
Prima / Noutăţi / Participare la "Expoziția Internațională a Tehnologiilor, Echipamentelor și a Produselor din Industria Aluminiului ALUEXPO 2017".
Tel. +373 (264) 22058 Anticamera
Fax. +373 (264) 22291
Adresa:
MD – 6401, or. Nisporeni, str. Ioan Vodă, 2
Prima Contact Harta
Actualizat: 16.11.2018
Vizitatori: 627875
sus
Copyright © 2018 CONSILIUL RAIONAL NISPORENI. REPUBLICA MOLDOVA. Toate drepturile rezervate.
Creat de Trimaran