Consiliul raional Nisporeni
pagina oficială
       
Prima
Contact
Harta
 
Prima / Noutăţi / Anunț!
Anunț!
11.09.2017 Accesări: 678
Text:
 

Joi, 14 septembrie 2017, ora 10.00, în incinta Consiliului raional, sala mare de şedinţe se va desfăşura Şedinţa ordinară a Consiliului Raional.

Ordinea de zi 

a şedinţei ordinare a Consiliului raional din 14.09.17.

1. Cu privire la alegerea președintelui raionului.  Informează: Ana Buhnea, specialist principal Serviciul resurse-umane.

2. Cu privire la executarea bugetului pentru I semestru al anului 2017. Informează: Vera Lazăr, șef Direcție finanțe

3. Cu privire la pregătirea complexului socio-economic al raionului Nisporeni pentru activitate în perioada toamnă-iarnă 2017-2018. Informează: Oxana Mînăscurtă, șef Secție economie.

4. Cu privire la odihna de vară a copiilor în sezonul estival 2017. Informează: Nina Sterpu, șef Direcție învățămînt, tineret și sport.

5. Cu privire la aprobarea programului de activitate al Consiliului raional pentru tr. IV anul 2017. Informează: Sergiu Zmeu, secretar interimar al Consiliului raional.

6. Cu privire la aprobarea Dispozițiilor Președintelui raionului de alocare a mijloacelor financiare din Fondul derezervă al Consiliului raional. Informează: Raisa Eftode, șef Serviciu financiar-contabil.

7. Cu privire la aprobarea repartizării mijloacelor financiare din componenta raională. Informează: Vera Lazăr, șef Direcție finanțe

8. Cu privire la scutirea plății pentru chirie șiservicii comunale a spațiului ocupat de Asociația Obștească „Asociația nevăzătorilor”. Informează: Sergiu Zmeu, secretar-interimar al Consiliului raional.

9. Cu privire la transmiterea autobuselor din proprietatea Consiliului raional în gestiunea Direcției Învățămînt, Tineret și Sport. Informează: Nina Sterpu, șef Direcție Învățămînt, Tineret și Sport.

10. Cu privire la aprobarea surselor financiare alocate în anul 2017 la codul ECO 0222720 „Deplasări peste hotare”. Informează: Raisa Eftode, șef Serviciu financiar-contabil.

11. Cu privire la permisiunea utilizării unității detransport Mercedes Benz, aflat în gestiunea Secției Cultură și Turism Nisporenide către subdiviziunile Consiliului raional. Informează: Aurelia Andronachi, șef Secție cultură și turism.

12. Cu privire la organizarea și desfășurarea încorporării cetățenilor în Forțele Armate ale Republicii Moldova în toamna anului 2017. Informează: Stanislav Aramă, șef Secție administrativ-militară.

13. Cu privire la aprobarea sarcinii de mobilizare pentru primăriile raionului. Informează: Stanislav Aramă, șef Secțiea dministrativ-militară.

14. Cu privire la modificarea deciziei Consiliului raional nr. 3/29.2 din 19 mai 2017 “ Cu privire la alocarea surselor financiare Secției Situații Excepționale”. Informează: Iurie Ciolan, șef Secție Stuații Excepționale

15. Cu privire la modificarea Regulamentului de funcționare a Instituțiilor Medico-Sanitare Publice  a Centrelor de Sănătate Seliște, Grozești, Nisporeni, Milești. Informează: Ana Buhnea, specialist principal Serviciul resurse-umane.

16. Cu privire la completarea și modificarea Deciziei Consiliului raional nr. 6/15 din 16.09.2016 „Cu privire la instituirea comisiei de examinare a cererilor de repartizare a locuințelor sociale si aprobarea regulamentului”. Informează: Ghenadie Verdeș, vicepreședintele raionului.

17.1. Cu privire la acordarea ajutorului materialcet. Belenchi Zinaida. Informează: Axente Xenia, șef Direcție asistență socială și protecție a familiei

17.2. Cu privire la acordarea ajutorului material cet. Jitoreanu Anjela. Informează: Axente Xenia, șef Direcție asistență socială și protecție a familiei

17.3. Cu privire la alocarea surselor financiare pentru primirea delegațiilor din străinătate. Informează: Ghenadie Verdeș, vicepreședintele raionului.

17.4. Cu privire la alocarea surselor financiare pentru achitarea indemnizației consilierilor raionali. Informează: Raisa Eftode, șef Serviciu financiar-contabil.

18. Cu privire la modificarea și completarea Deciziei nr. 4/8 din 14 iulie 20016 „Cu privire la garantarea contribuției pentru realizarea Proiectului investițional „Îmbunătățirea Infrastructurii de Turism de Masă din Regiunea Centru” cu modificările ulterioare”. Informează: Oxana Mînăscurtă, șef Secție economie.

Secretar interimar

al Consiliului raional                                                           Sergiu Zmeu
 
Prima / Noutăţi / Anunț!
Tel. +373 (264) 22058 Anticamera
Fax. +373 (264) 22291
Adresa:
MD – 6401, or. Nisporeni, str. Ioan Vodă, 2
Prima Contact Harta
Actualizat: 17.10.2018
Vizitatori: 616590
sus
Copyright © 2018 CONSILIUL RAIONAL NISPORENI. REPUBLICA MOLDOVA. Toate drepturile rezervate.
Creat de Trimaran