Consiliul raional Nisporeni
pagina oficială
       
Prima
Contact
Harta
 
Prima / Noutăţi / Unitatea Consolidată Pentru Implementarea Programelor IFAD organizează cursuri de instruire pentru tinerii antreprenori cu tematica „Primii pași în antreprenoriat, management și oportunități de finanțare”.
Unitatea Consolidată Pentru Implementarea Programelor IFAD organizează cursuri de instruire pentru tinerii antreprenori cu tematica „Primii pași în antreprenoriat, management și oportunități de finanțare”.
28.11.2017 Accesări: 822
Text:
 

        UCIP-IFAD are deosebita plăcere de a văcomunica despre organizarea în perioada octombrie-decembrie 2017 a cursurilorde instruire pentru tineri antreprenori cu tematica „Primii pași înantreprenoriat, management și oportunități de finanțare”, care va includeurmătoarele subiecte:

a)  Aspecte privind înregistrarea afacerii.

b)  Aspecte financiare și fiscal.

c)  Aspecte privind inițierea și gestionareaafacerii.

d) Aspecte practice demarketing în dezvoltarea, distribuția și promovarea produselor agroalimentare.

e)  Bazele tehnologiilor de producere aproduselor agricole de origine vegetală şi animal.

f)  Oportunități de finanțare și măsuri destimulare a tinerilor antreprenori.

Tinerii antreprenori sunttinerii ce au vârsta cuprinsă între 18 şi 35 ani (inclusiv) pentru bărbați și18-40 ani (inclusiv) pentru femei.

Seminarele vor fi organizateregional în zona centru, nord și sud, cu o durata de instruire de 5 zileconsecutive de contact cu profesorii/formatorii.

         Cursurile de instruire sunt gratuite, inclusiv la solicitareva fi asigurată și cazarea participanților. Pentru înregistrare la cursurile deinstruire, Vă rugăm să completați următorul formular de aplicare online:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeXtyeNjQhDYCz5FgTsvSSuE-0Ht3RBwHtdif7LiUn9DoyTKw/viewform.

În baza formularelor deaplicare, tinerii antreprenori vor fi contactați și invitați la seminare deprestatorul desemnat pentru organizarea cursurilor de instruire.

Comunicarea privind intențiade participare poate fi efectuată și telefonic direct organizatorilor:

1.      pentru participare la seminarele organizate în zona Centru (or.Chișinău) -persoana de contact Dna Aurelia Braguta 069677239

2.      pentru participare la seminarele organizate în zona Nord sauSud - persoana de contact Nicolae Chimerciuc 069909163

 

 
Prima / Noutăţi / Unitatea Consolidată Pentru Implementarea Programelor IFAD organizează cursuri de instruire pentru tinerii antreprenori cu tematica „Primii pași în antreprenoriat, management și oportunități de finanțare”.
Tel. +373 (264) 22058 Anticamera
Fax. +373 (264) 22291
Adresa:
MD – 6401, or. Nisporeni, str. Ioan Vodă, 2
Prima Contact Harta
Actualizat: 20.05.2019
Vizitatori: 705467
sus
Copyright © 2019 CONSILIUL RAIONAL NISPORENI. REPUBLICA MOLDOVA. Toate drepturile rezervate.
Creat de Trimaran