Astăzi 31 martie 2022, s-a desfășurat ședința extraordinară,  a Consiliului raional Nisporeni, cu 15 proiecte de decizie, pe ordinea de zi. Printre acestea au fost :

  • ,,Cu privire la numirea în  funcție de director al Instituției Medico-Sanitare Publice Spitalul Raional” astfel în funcţia de „director al IMSP Spitalul Raional Nisporeni” a fost numită dna Ulinici Nadejda, pe o perioadă de 5 ani.
  • „Cu privire la numirea în funcție de director al Întreprinderii Municipale Centrul Stomatologic Raional Nisporeni”; prin urmare director al Întreprinderii Municipale Centrul Stomatologic Raional Nisporeni” a fost numit dnul Andronache Ion, pe o perioadă de 5 ani.

La fel în cadrul ședinței au fost aprobate finanțarea a două proiecte importante pentru raionul Nisporeni, cu susținerea Consiliului Județean Timiș și Vaslui, România și anume:  achiziționarea unui aparat radiologic pentru Centrul de Sănătate Nisporeni, precum și   Construcția anexei noi a sălii de haltere,  din incinta Centrului de Tineret și Sport din or. Nisporeni.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com