Astăzi spitalul din orașul Nisporeni a intrat în posesia unei ambulanțede origine germană echipate complet cu utilitățile necesare pentru intervenție. Acesta este rezultatul eforturilor depuse de membrii organizației non-guvernamentale Round Table din Republica Moldova, care este o extindere a organizației din Germania, domnii Ion Crudu și Timofei Stratenco.
Șefa spitalului raional Nisporeni, dna. Nadeja Ulinici le-a mulțumit domnilor Sven Willecke și Biancorhys Worrall, care au condus ambulanța tocmai din Germania, menționând că spitalul raional avea nevoie deosebită de ambulanțemai performante.
Prezent la eveniment, președintele raionului domnul Vasile Mărcuță le-a fost recunoscător membrilor ONG-ului, specificând cât de necesar este acest vehicul pentru echipa de intervenție a spitalului, dar în special pentru locuitorii raionului Nisporeni. Acesta totodată a vorbit despre noi proiecte prin care se urmărește obținerea altor vehicule și materiale de origine medicală de care este nevoie pentru asistență medicală eficientă.
Personalul medical a fost cel mai entuziasmat, dat fiind faptul că ambulanțele pe care le dețin la moment sunt deja învechite, și sunt lipsite adesea de strictul necesar pentru intervenții.
Consiliul raional Nisporeni îi mulțumește domnului Ion Crudu, dar și celorlalți membri pentru donația facută și speră ca pe viitor spitalul din Nisporeni să mai beneficieze și de alte donații atât de necesare.

.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com