Audieri publice privind utilizarea( gestionarea) eficientă a bunurilor imobile neutilizate din proprietatea Consiliului raional

By 19 mai 2022 mai 26th, 2022 Noutati

Consiliul raional Nisporeni, anunță audieri publice privind administrarea eficientă a bunurilor imobile neutilizate din proprietatea Consiliului raional, și anume:

1.Tabara de odihnă pentru copii “Codru” (Tabara Mîrzoaia).

  1. Activului neutilizat de pe str. Ioan Vodănr. 32. (Școala Auxiliară-Internat).
  2. Activului neutilizat de pe adresa str. Marii Adunări Naționale nr. 12. ( Centrul

de Tineret și Sport).

  1. Activul neutilizat de pe adresa str. Alexandru cel Bun nr. 5. (edificiul Procuraturii).

În scopul menționat în cadrul Consiliului raional a fost instituit  Grupul de lucru , care s-a întrunit în ședința  în data de 10 mai, curent.

În urma discuțiilor din cadrul ședinței, Grupul de lucru propune următoarele

  1. Tabara de odihnă pentru copii “Codru” (Tabara Mîrzoaia)- expusă spre realizare prin licitație cu strigare, locațiune etc.

2,Activul neutilizat de pe str. Ioan Vodănr. 32. (Școala Auxiliară-Internat).- separarea obiectului în mai multe bunuri imobile și expunerea spre realizare, locațiune etc.

  1. Activul neutilizat de pe adresa str. Alexandru cel Bun nr. 5. (edificiul Procuraturii), expunerea spre realizare, locațiune etc.
  2. .Activului neutilizat de pe adresa str. Marii Adunări Naționale nr. 12. ( Centrul

de Tineret și Sport). – locațiune/ parteneriat public privat.

Se solicită propuneri din partea siocietății civile  în termen de pănă la 29 mai 2022 la numarul de telefon :0264-2-24-40 sau la adresa [email protected]

Notă: Sursele financiare obținute în urma realizării bunurilor sus menționate, vor fi redirecționate la Construcția unei tabere de odihnă pentru copii.

 

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com