Declarația comună a Președintelui și Primarilor raionului Nisporeni

 

Noi, Primarii și Președintele raionului Nisporeni, dorim să aducem la cunoștința tuturor că susținem în mod ferm și cu entuziast inițiativa privind Adunarea Națională Moldova Europeană, care va avea loc la Chișinău pe data de 21 mai 2023.

 

Suntem conștienți de importanța acestui eveniment și de necesitatea sa în promovarea valorilor europene, consolidarea democrației și dezvoltarea Republicii Moldova pe calea europeană. Ne alăturăm eforturilor pentru a crea un viitor prosper și integrat în Uniunea Europeană pentru țara noastră.

 

Ca reprezentanții ai comunităților noastre, suntem angajați în sprijinirea inițiativelor și proiectelor care aduc beneficii comunităților noastre și contribuie la creșterea calității vieții locuitorilor din Nisporeni. Încurajăm participarea cetățenilor noștri la această adunare națională, în semn de sprijin și angajament pentru aspirațiile europene ale Republicii Moldova.

 

Înțelegem că integrarea europeană implică o serie de schimbări și reforme, dar suntem hotărâți să ne implicăm în această transformare pozitivă și să lucrăm împreună pentru a construi un viitor mai bun pentru toți cetățenii noștri. Considerăm că adunarea națională reprezintă o oportunitate importantă de a consolida mesajul nostru comun și de a exprima unitatea și dorința noastră de a progresa ca națiune europeană.

 

Susținem cu tărie inițiativa Adunării Naționale Moldova Europeană și încurajează toți cetățenii să se implice și să se alăture acestei mișcări importante. Împreună, putem construi un viitor mai bun pentru Republica Moldova în cadrul Uniunii Europene.

 

Așa să ne ajute Dumnezeu!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com