Stimați angajați ai sistemului educațional,
Ziua dumneavoastră profesională este o ocazie specială pentru a împărtăşi recunoştinţa, afecţiunea și respectul pentru Măria Sa, Dascălul.
Cu multă dăruire zi de zi modelați caractere și dezvoltați personalități, semănați lumină și înțelepciune în sufletele discipolilor, promovați valori care fac o societate puternică și prosperă.
Profesorul are misiunea nobilă de edificare a viitorului umanității prin învățarea și educarea generațiilor de azi și de mâine.
Stimaţi profesori, Vă adresez sincere urări de bine, însoțite de profunde sentimente de prețuire. Sunteți și rămâneți a fi promotorii dragostei de oameni, ai schimbării spre bine și ai frumosului.
Remarc cu admirație rezultatele muncii Dumneavoastră perseverente care s-au materializat în domeniul educațional. Sunt convins că profesionalismul și abnegația de care dați dovadă în activitate vor servi și în continuare drept premisă a noilor performanțe în educație.
Vă dorim să aveţi parte de multe clipe pline de satisfacţie sufletească, sănătate, răbdare și putere de muncă pentru a continua cu aceeași pasiune și dedicație activitatea pe tărâmul cunoștințelor, asigurându-vă și în continuare de toată gratitudinea, stima și susținerea.
La Mulți Ani și noi împliniri, stimați angajați ai sistemului de învățământ!
Cu respect,
Vasile MĂRCUȚĂ
Președintele raionului
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com