Suntem spre finele încheierii primei etape a proiectului „Modernizarea și reconstrucția Centrului de Tineret și Sport din or. Nisporeni”, moment unic de bilanț și reflecție.
În acest sens, astăzi președintele raionului, dnul Vasile MĂRCUȚĂ, s-a întîlnit cu antreprenorul care efectuează lucrările la acest obiect.
Etapa respectivă a proiectului a inclus componente majore ca: construcția hotelului, reconstrucția tribunelor, amenajarea terenului de fotbal și a pistelor de alergări, construcția caselor de bilete cu turnichete și parcarea.
Etapa a doua a proiectului include lucrări de reconstrucție a sălii de haltere si reparația sălii de trambulină, volei și lupte libere.
Pentru finalizarea finanțării etapei a doua, a fost înaintat un demers către Ministerul Finanțelor, cu solicitarea de a fi incluse în proiectul bugetului de stat, pentru anul 2022, surse financiare în acest sens.
Aceste realizări remarcabile împlinesc așteptările comunității și vor oferi oportunitatea dezvoltării sportivilor de performanță.