Suntem spre finele încheierii primei etape a proiectului „Modernizarea și reconstrucția Centrului de Tineret și Sport din or. Nisporeni”, moment unic de bilanț și reflecție.
În acest sens, astăzi președintele raionului, dnul Vasile MĂRCUȚĂ, s-a întîlnit cu antreprenorul care efectuează lucrările la acest obiect.
Etapa respectivă a proiectului a inclus componente majore ca: construcția hotelului, reconstrucția tribunelor, amenajarea terenului de fotbal și a pistelor de alergări, construcția caselor de bilete cu turnichete și parcarea.
Etapa a doua a proiectului include lucrări de reconstrucție a sălii de haltere si reparația sălii de trambulină, volei și lupte libere.
Pentru finalizarea finanțării etapei a doua, a fost înaintat un demers către Ministerul Finanțelor, cu solicitarea de a fi incluse în proiectul bugetului de stat, pentru anul 2022, surse financiare în acest sens.
Aceste realizări remarcabile împlinesc așteptările comunității și vor oferi oportunitatea dezvoltării sportivilor de performanță.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com