Întrunirea președintelui raionului, dl Vasile MĂRCUȚĂ cu președintele Federației Moldovenești de Fotbal, dl Leonid OLEININCENCO.
Întrunirea a avut ca și scop semnarea contractului și transmiterea în comodat a terenului de fotbal din cadrul Centrului de Tineret și Sport, către FMF.
Terenul de fotbal din orașul Nisporeni se numără printre cele mai moderne din țară. Trecând printr-un vast proces de reconstrucție și modernizare, terenul de fotbal din Nisporeni deține la moment una dintre cele mai bune și moderne infrastructuri. În acest sens este necesară o gestiune utilă și rentabilă a potențialului sportiv, care poate fi exercitată mult mai eficient de către Federația Moldovenească de Fotbal. Buna gestionare a terenului, cât și administrarea acestuia urmărește ca pe viitor, în orașul Nisporeni să fie desfășurate cât mai multe meciuri de fotbal naționale, cât și internaționale.
Raionul Nisporeni este un promotor al sportului, în special al fotbalului. În istoria raionului, acest sport și-a lăsat amprenta acum mulți ani, pregătind de-a lungul timpului fotbaliști de talie națională, iar la moment ne mândrim cu echipa Speranis Nisporeni, care a înregistrat un palmares considerabil de victorii, fiind în Liga I.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com