📣De curând, președintele raionului, dl Vasile MĂRCUȚĂ s-a aflat într-o vizită de lucru în orașul Timișoara, județul Timiș din România la invitația dlui Alin Adrian NICA, președintele Consiliului Județean Timiș.
Întâlnirea oficială a avut ca și subiect prioritar noul proiect menit să contribuie la dezvoltarea armonioasă a tinerei generații, prin oferirea condițiilor optime de manifestare ”Modernizarea și reconstrucția Școlii de Muzică„ din or Nisporeni.
📣 În cadrul vizitei în Timișoara, președintele raionului Nisporeni, a fost onorat să participe la festivitățile desfășurate de Consiliul Județean Timiș cu prilejul a 104 ani de la instaurarea administrației românești în Județul Timiș, marcând sărbătoarea Ziua Județului Timiș.
Acest moment a culminat cu înmânarea unui dar de suflet, cu semnificație simbolică „Pomul Vieții”, oferit cu drag tuturor timișenilor.
📣În contextul festivității de celebrare, dl Alin Adrian NICA, și-a exprimat întreaga sa susținere, menționând suportul pe care Consiliul Județean Timiș îl va oferi raionului Nisporeni, în vederea implementării proiectelor viitoare pe diverse domenii, importante în dezvoltarea raionului Nisporeni și creșterea calității vieții cetățenilor.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com